Priser/indmeldelse

 Nedenfor kan du se, hvilke typer for abonnement du kan tegne:

1/1 års medlemskab                kr. 1500,-

6 måneders medlemskab        kr.   900,-

3 måneders medlemskab        kr.   500,-

1 måneds medlemskab           kr.   175,-

Derudover et indmeldelsesgebyr på kr. 100,- (Er du tidligere medlem, har du blot holdt en pause og beholdt din chip, betales der ikke indmeldelsesgebyr. Hvis du har afleveret din chip og vil gentegne, koster en ny kr. 50,-)

Ny chip 50,-

For at blive medlem skal du være min. 15 år eller have gennemført junior fitness kursus, hvor du skal være minimum 14 år. 

Er du 14 år og ikke har gennemført junior fitness kursuset og har et ønske om at blive medlem af Sørvad Fitness, er der under visse omstændigheder mulighed for at søge om dispensation. For yderligere oplysninger herom kan bestyrelsen kontaktes.

Babyer i lift er velkomne i Fitness, hvis de ikke er til gene for andre. Dog kun børn i lift, idet de ikke kan komme til skade.

Aktivering af ny chip eller genindlæsning af gammel chip sker automatisk, når du har tegnet et medlemsskab. Den nye chip kan afhentes i Sørvad Fitness i løbet af to hverdage, når der iflg. vagtplanen er en instruktør til stede - du vil også få en sms, når chippen er klar til afhentning. Tobias Steen Kristensen, som er chip ansvarlig vil være til stede i fitness når han har sin ugentlige vagt, hvis du har spørgsmål til chip. Du bedes sende en sms til ham på mobil: 21 74 48 52, hvis du vil være sikker på at træffe ham på andre tidspunkter i fitness. se træffetider her.

Hvis du har holdt pause i dit medlemsskab og stadigvæk har din chip og ønsker at betale for nyt medlemsskab, da vil din chip blive aktiveret 1 time efter betaling har fundet sted.

Vi opfordre dig som medlem af Sørvad Fitness til altid bruge din personlige chip, når du bruger Sørvad Fitness. På den måde kan vi udarbejde statistikker på brugen af Sørvad Fitness.

 

 Vi glæder os til at se dig i Sørvad Fitness :)