Priser/indmeldelse

 Nedenfor kan du se, hvilke typer for abonnement du kan tegne:

1/1 års medlemskab                kr. 1500,-

6 måneders medlemskab        kr.   900,-

3 måneders medlemskab        kr.   550,-

1 måneds medlemskab           kr.   200,-

Derudover et indmeldelsesgebyr på kr. 100,- (Er du tidligere medlem, har du blot holdt en pause og beholdt din chip, betales der ikke indmeldelsesgebyr. Hvis du har afleveret din chip og vil gentegne, koster en ny kr. 50,-)

Ny chip 50,-

For at blive medlem skal du være min. 15 år eller have modtaget junior fitness kursus. 

Babyer i lift er velkomne i Fitness, hvis de ikke er til gene for andre. Dog kun børn i lift, idet de ikke kan komme til skade.

Aktivering af ny chip eller genindlæsning af gammel chip sker automatisk, når du har betalt via online betaling. Den nye chip kan afhentes i Sørvad Fitness i løbet af to hverdage, når der iflg. vagtplanen er en instruktør til stede - du vil også få en sms, når chippen er klar til afhentning. Rasmus Døj som er chip ansvarlig vil være til stede i fitness onsdag fra kl. 17.30-18.30, hvis du har spørgsmål til chip. Dog bedes du sende en sms til ham på mobil: 40 21 11 25, hvis du vil være sikker på at træffe ham på andre tidspunkter i fitness. Husk at aftale en intruktionstime med en instruktør - se træffetider her.

Hvis du har holdt pause i dit medlemsskab og stadigvæk har din chip og ønsker at betale for nyt medlemsskab, da vil din chip blive aktiveret 1 time efter betaling har fundet sted.

 

 Vi glæder os til at se dig i Sørvad Fitness :)