Info om Chip ved oprettelse- og ændring af medlemskab

Aktivering af ny chip eller genindlæsning af gammel chip sker automatisk, når du har tegnet et medlemsskab. Den nye chip kan afhentes i Sørvad Fitness i løbet af to hverdage, når der iflg. vagtplanen er en instruktør til stede - du vil også få en sms, når chippen er klar til afhentning. Tobias Steen Kristensen, som er chip ansvarlig vil være til stede i fitness når han har sin ugentlige vagt (se træffetider her: (se træffetider her.), hvis du har spørgsmål til chip. Du bedes sende en sms til ham på mobil: 21 74 48 52, hvis du vil være sikker på at træffe ham på andre tidspunkter i fitness. Husk at aftale en intruktionstime med en instruktør - se træffetider her.

Hvis du har holdt pause i dit medlemsskab og stadigvæk har din chip og ønsker at betale for nyt medlemsskab, da vil din chip blive aktiveret 1 time efter betaling har fundet sted.

Vi opfordre dig som medlem af Sørvad Fitness til altid bruge din personlige chip, når du bruger Sørvad Fitness. På den måde kan vi udarbejde statistikker på brugen af Sørvad Fitness.

Tegn medlemsskab her